Chat with us, powered by LiveChat
VOOR 23:00 BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN (22:00 BE) | GRATIS VERZENDING VANAF € 50,- (NL/BE)
VOOR 23:00 BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN (22:00 BE) | GRATIS VERZENDING VANAF € 50,- (NL/BE)

KLANTENSERVICE

BESTELLEN & BETALEN

Hoe plaats ik een bestelling bij YourFashionStories?

  1. Shoppen | Plaats al jouw fav items in jouw shoppingbag. Ga vervolgens naar jouw ‘shoppingbag’.
  2. Shopping bag | Controleer goed jouw bestelling of alles klopt. Klik vervolgens op ‘doorgaan naar afrekenen’.
  3. Factuurgegevens | Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en klik op ‘ kies verzendmethode’
  4. Verzendmethode | Vink hier jouw gewenste verzendmethode aan
  5. Betaalmethode | Kies hier jouw gewenste betaalmethode en klik vervolgens op BETSELLING PLAATSEN.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat moet ik doen?

Je ontvangt zodra de betaling is voldaan direct een orderbevestiging in jouw mailbox.

Als het bedrag wel van je rekening is afgeschreven maar nog geen orderbevestiging heb ontvangen? Dan kan het zo zijn dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen. Check dit altijd eerst! Mocht je hem daar ook niet kunnen vinden dan zoeken wij het graag voor je uit. Stuur een e-mail met printscreen van je betaling naar klantenservice@yourfashionstories.com

Ik heb een verkeerd adres ingevuld, wil mijn bestelling annuleren of veranderen, wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar klantenservice@yourfashionstories.com  met je ordernummer en vraag. Als je bestelling nog niet aan de postbezorger mee is gegeven dan kunnen wij kijken wat we kunnen doen. Is jouw pakketje al meegenomen dan kunnen wij deze zending helaas niet meer tegenhouden. Bij een verkeerd ingevuld adres wachten wij tot je bestelling retour is gekomen. Wij zullen dan je adres aanpassen en opnieuw versturen.

Welke betaalmethodes bied YourFashionStories?
Bij YourFashionStories kun je op de volgende manier betalen:
IDEAL, CREDITCARD, PAYPAL en AFTERPAY

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor YourFashionStories het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor [webshop url] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Ik heb een kortingscode of giftcard, hoe kan ik deze gebruiken?

Je kunt de kortingscode of giftcard invoeren in jouw shoppingbag of bij het afrekenen. Klik op toepassen en de korting wordt verrekend. Komt er een melding dat de giftcard niet geldig is dan is hij waarschijnlijk verlopen of niet goed ingevoerd. Voor vragen kun je altijd mailen naar klantenservice@yourfashionstories.com

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay