Chat with us, powered by LiveChat
VOOR 23:00 BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN (22:00 BE) | GRATIS VERZENDING VANAF € 50,- (NL/BE)
VOOR 23:00 BESTELD = ZELFDE DAG VERZONDEN (22:00 BE) | GRATIS VERZENDING VANAF € 50,- (NL/BE)
This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for yourfashionstories is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

ABOUT YFS

1 jaar geleden is YourFashionStories opgericht door Danielle de Ridder, 29 jaar. YourFashionStories ofwel YFS is een online Fashion webshop dat wekelijks een nieuwe collectie aanbiedt met de laatste trends. De doelgroep van YFS zijn hippe jongen meiden die niet bang zijn voor een printje of een felle kleur! Elke week worden er de leukste shoots georganiseerd in hartje Amsterdam, samen met de hotste influencers van het moment. YFS wilt niet alleen samenwerkingen aangaan met grote influencers maar ook meiden die momenteel nog niet zo groot zijn, maar wel matchen met onze stijl. De stijl van YFS is girly met een sexy en stoere knipoog!

Eigenaresse Danielle is van jongs af aan geïnteresseerd in fashion en is altijd op zoek naar de mooiste items. Ook volgt zij alle trends op de voet, Danielle haalt haar inspiratie uit het Amsterdamse straatbeeld, magazines, de catwalks en social media. Ze reist als jonge onderneemster van Parijs naar Zuid-Afrika, van Londen naar New York, en wordt ook hier geïnspireerd! Kortom YFS is een jong ondernemend hip bedrijf wat naast mooie kleding ook influencers een kans geeft om te groeien!

Je kunt ons ook volgen op Facebook & Instagram, elke dag posten wij hier de mooiste foto’s op en wij hopen natuurlijk dat jij dan geïnspireerd raakt voor jouw OOTD.
Heel veel shopplezier meiden!

XOXO- Danielle & Team YourFashionStories

P.s. Wil jij €5,- korting op jouw eerste YFS bestelling? Schrijf je dan nu hieronder in voor onze YFS niewsbrief & blijf altijd op de hoogte van de nieuwe YFS collecties.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay